بوستر پمپ چیست + مزایا و معایب + تفاوت آن با پمپهای آب معمولی
کاهش مصرف انرژی: مصرف کمتری دارند و میتوانند به صرفهجویی در هزینههای انرژی کمک کنند.
در واقع بوستر پمپ به مجموعه ای از پمپ ها گفته می شود که به صورت موازی به یکدیگر متصل شده اند تا فشار آب را در سیستم لوله کشی افزایش دهند.
شیر فلکه : کار اصلی شیر فلکه در سیستم بوستر پمپ، کنترل جریان مایعات و تنظیم فشار مایعات است. شیر فلکه به عنوان قسمتی از سیستم کنترلی بوستر پمپ، مسئول باز و بسته کردن جریان مایعات و تنظیم فشار مایعات به منظور حفظ عملکرد بهینه و ایمنی سیستم میباشند.
این کنترل فشار به حفظ فشار مطلوب و جلوگیری از افزایش یا کاهش غیرمنظم آن کمک میکند.
کوپلینگ به عنوان واسطهای بین موتور و پمپها استفاده میشود و حرکت تولید شده توسط موتور را به پمپها منتقل میکند.
افزایش عمر مفید پمپ و تجهیزات: کم کردن تنشها و ضربات به پمپ و تجهیزات، عمر مفید آنها را افزایش میدهد.
شاسی: کار اصلی شاسی در سیستم بوستر پمپ، استوار نمودن اجزای مختلف بوستر پمپ است. شاسی اجزای مختلف مانند پمپها، موتور، تابلو برق و سایر تجهیزات را به هم متصل میکند.
ساختار مقاوم: استفاده از مواد ساخت مقاوم در برابر خوردگی و فشارهای بالا جهت افزایش عمر مفید بوستر پمپ.
تابلو برق و کنترلر: کار اصلی تابلو برق و کنترلر در سیستم بوستر پمپ، کنترل و مانیتورینگ click here عملکرد تمامی اجزای بوستر پمپ است. این تابلوها به عنوان مرکز کنترلی سیستم عمل میکنند و وظایف متعددی از جمله روشن و خاموش کردن پمپها، تنظیم فشار و جریان، مانیتورینگ عملکرد موتور و سایر اجزای الکتریکی و هشدارها به مسئول بوستر پمپ را بر عهده دارند.
بوستر پمپهای اطفای حریق از دو پمپ اصلی و یک جوکی پمپ که بر روی یک شاسی مادر نصب شده اند تشکیل میشوند. در ادامه به تشریح این موارد پرداخته ایم.
در این مقاله سعی کردیم برای شما مواردی که در راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب مهم است را شرح دهیم و به شما بگوییم که در زمان نصب به نکاتی که گفته شده است حتما دقت داشته باشید و اگر مشکلی پیش آمد از متخصصان این حوزه کمک بگیرید.
این پرشر سوئیچ ها دائماً در سیستم در حال کار و آبرسانی، سطح فشار را اندازهگیری کرده و در صورت افت یا افزایش سطح فشار، تعدادی از پمپ ها را وارد و یا از سیستم خارج می نمایند. یکی از مهمترین مکان ها به جهت بهره گیری از بوستر پمپ دور ثابت، استفاده از آنها در تامین آب پرفشار برای اهداف آتش نشانی می باشد. در این حالت می توان همراه با کارکرد بوستر پمپ دور ثابت در کمترین زمان ممکن حداکثر فشار را در خروجی سیستم تامین نمود.
استفاده از یک یا چند پمپ بصورت مجزا و فاقد هماهنگی با یکدیگر باعث افزایش فشار بیش از حد در قسمتهای پایینی سیستم لوله کشی و آسیب وارد شدن به اتصالات و تجهیزات می شود.